tirsdag 26. januar 2016

Tilbake til scrappebordet - endelig noen kort igjen!

Det har vært scrappetørke siden julekortproduksjonen var over i begynnelsen av desember, men i helga var det hyttetur og scrapping igjen og det ble fem ganske forskjellige kort hvor jeg lekte meg med gamle ark og litt forskjellige stiler.























Disse "Crazy birds"-stemplene til Tim Holtz bare måtte jeg ha her for en god stund siden, selv om det egentlig ikke er min stil (om jeg har noen) og egentlig liker jeg ikke å fargelegge heller...  Dessuten har jeg en svakhet for å kjøpe sugerør, så jeg må jo få brukt opp noen av dem også.

Mønsterark; Fabscrap - Action Hero (har brukt baksiden)
Bazzill - Lys beige og grønn (Capers)
Dies - Kort og Godt
Tekststempel - Kort og Godt
Blekk - Brilliance Pearlscent Chocolate og Distress Ink Bundled Sage
Osteklut























Inspirert av februarnummeret av Ett Trykk med alle de brune fargene ble den en anledning til å bruke opp litt brunt papir og pynt også, og så måtte jeg bare ha med den orange blomsten som har ventet så lenge på å bli brukt.  Fram til Scrap4fun-treffet i mars er planen å få brukt opp mest mulig gammelt og handle bare det aller nødvendigste, så det ble et innhogg i restelageret...

Kartong - Mørk brun bazzill
Mønsterark - Fab Scrap Travel large
Blekk - Distress Ink Vintage photo  og Archival Brilliance Graphite Black
Brune halvperler fra Melissa Frances, orange halvperler, kakeserviett, fjær, blonde, gratulerer-tekst og litt metall fra resteboksen.






Dette er kortet som aldri ble sånn som jeg hadde tenkt, jeg så for meg noe som jeg ikke fikk til.  Det så bra ut oppe i hodet mitt før jeg startet, men en gang må man bare si stopp og slutte å sitte å strirre på prosjektet og bare avslutt det.  Fargene er forresten bedre i virkeligheten enn på dette bildet, den orange blomsten harmonerer mye bedre med resten av papiret enn det det ser ut til.

Kartong - lys ferskenfarget bazzill
Mønsterark - noe eldgammelt, så gammelt at det ikke hadde navn en gang
Blekk - Distress Ink Antique linen
Modeling paste fra Søstrene grene, gratulerer dies, ugler fra Storyteller, halvperler, osteklut og en orange blomst.




Dette er restekortet som faktisk ble finere enn jeg hadde tenkt at det kom til å bli.  En spennende fargekombinasjon av rester fra de andre kortene, jeg lurte veldig på om det kom til å harmonere.  Ellers har jeg laget blomsterstige av sugerør, brukt en klokka-rubbons, en forholdsvis stor haug med blomster, litt hyssing, en blonderest og noen halvperler, og gratulerer chipboard fra Wycinanka.























Sist og kanskje minst, et superenkelt kort som vel ikke trenger noen beskrivelse.

Herlig å være i gang igjen, og nå gleder jeg meg til å kjøre i gang med "Treff-sesongen" med Stordascrappen til helga og Scrap4fun-treff i begynnelsen av mars.