søndag 19. april 2015

Litt mer PL

Jeg jobber fortsatt med feriealbumet mitt og det skulle være inspirasjon i seg selv, 
men det hjelper med et lite spark bak i samme slengen.  
Hiver meg på Project Life i Norge sin aprilutfordring.



Jeg har latt meg inspirere av:
"Ute" og "Lykke"
Grønt, hvitt og rosa fra bildet.
Og jeg har brukt: blomster og hjerte som pynt.




søndag 12. april 2015

Bursdagskort i lyse rosa farger

På tide med et bursdagskort igjen!



Lag på lag med kartong og mønsterark, 
vokspapir, die cuts, sugerør, blomster, roser og blader.  
Gratulerer-dies med skygge.

onsdag 8. april 2015

Pass tiden, plutselig er det for sent

Tilbake til St.Malô - den siste utfordringen i jubileumsutfordring til Project Life.
Jammen klarte jeg alle 9.  Takk for inspirasjonen!


Jeg ble inspirert av blåfargen på himmelen, vannet og feriefølelsen.  Og om man ikke akkurat trenger å gripe dagen for å komme ut til fortet her, så må man i alle fall gripe tiden når den er der, for plutselig er det for mye vann til å komme ut på fortet eller på land igjen.


Jorunn



Oh, happy day...

Ja, det kunne absolutt ha vært overskriften på denne siden, eller "So happy together".   Det finnes nesten ikke noe bedre enn å treffe igjen gamle venner etter mange år, finne tonen igjen på sekundet og avslutte en herlig dag med nydelig grillmat i hagen osv osv.  





Jeg deltar i jubileumsutfordring til Project Life i Norge med denne siden.


Tema Happy av Lene
Jeg lot meg inspirere av ordet Happy.

St. Katharinakirkens skjebne

St. Katharinakirkens skjebne var å bli bombet på slutten av 2.verdenskrig, i likehet med store deler av Nuremberg.  Det var de alliertes hevn for at Hitler hadde plukket ut byen til å være Nazismens hovedsete.  Store deler av byen ble bygget opp igjen temmelig nøyaktig sånn som den var, men akkurat denne kirken ble aldri bygget opp igjen.  Bare ruinene står der i dag.  Og her var vi på konsert!  Ganske fint, men med en litt underlig stemning.



Jeg deltar i Project Life i Norge's ettårs utfordring i temaet


Skjebne - inspirert av Arnlaug.

Jeg har blitt inspirert av fargen på fuglen og brukt det i pynten på siden min.  Og så er det ingen tvil om at ordet skjebne passer godt til St.Katharinakirken og Nuremberg forøvrig.

mandag 6. april 2015

Deilige dager i Nuremberg

Er virkelig i dytten her.  Det artige med dette er jo å mimre over en fantastisk ferie samtidig.
Her er min neste side, eller sider er det jo.




Jeg deltar i Project Life i Norge's ettårs utfordring i temaet

av Linda

Jeg er inspirert av rosa og ikke minst de deilige dagene vi hadde i Nuremberg 
sammen med gode venner som vi ikke hadde sett på noen år.

Herlig å sovne til lyden av bølgeskvulp

Om noen skulle være i tvil, St.Malô i mine øyne en av de herligste plassene på jord.  Og det ble så mange sider i albumet at jeg begynner å lure på om det blir plass til resten av ferien.  Drømmen var å bo på hotell med utsikt til tidevannet, og det å gjøre det var like herlig som jeg hadde tenkt.

Jeg deltar i Project Life i Norge's ettårs utfordring i temaet

av Monika


Inspirert av grønnfargen, bølgene og ikke minst av ordet HERLIG !

Takk til Project Life i Norge for å inspirere meg til å få jobbet med albumet mitt!

søndag 5. april 2015

En kveld på byen i Paris

Project Life (PL) er egentlig et bransjenavn, men det brukes som et fellesnavn på det å lage albumsider ved hjelp av plastlommer og forskjellig pynt og "kort" som er spesielt tilpasset dette, andre "flate" ting som passer eller kort man lager selv.  På norsk brukes også ordet "lommescrapping" som jo er temmelig beskrivende, men det er noen assosiasjoner som gjør at jeg ikke liker å bruke det ordet.

Men uansett hva det kalles så er det en fin måte å lage album på.  Det er raskere enn å lage vanlige layouter (Scrappede albumsider med mer eller mindre pynt) og det er litt tøffere enn å "bare" putte bildene inn i plastlommer.  Når det er sagt, må jeg innrømme av flere av mine sider består av kun bilder.  Noen ganger er det sånn at bildene taler for seg selv og de trenger ikke noe mer.  Den fine og enkle måten å kombinere på er det jeg liker med PL - ja, man kan jo til og med kombinere det med "vanlige" layouter om man vil og når man vil.

Her er enda en side fra Ferie-2013-albumet vårt.  
En kveld på byen og gjennomoppfrisking av gamle minner for noen av oss i Paris.




Jeg deltar i Project Life i Norge's ettårs utfordring i temaet

Linda S

Jeg er inspirert av fargen og i tillegg kan det ikke være annet enn lykke å rusle rundt i Latinerkvarteret i Paris i varm sommerkveld.

lørdag 4. april 2015

Tidevann er energi

Tidevann....  - fantastisk.  Kan sitte stille bare å se på det.  Se på det stille, tilbaketrukne havet som skvulper så fint langt der ute og rusle barbent i sanden - langt utover om man vil.  Og så forvandler det hele seg til voldsomme krefter som slår mot land og opp i gatene også når forholdene ligger tilrette for det.  Raseriet varer bare noen minutter, og så trekket havet seg tilbake, langsomt, men bestemt helt til man kan ta skoene av igjen og rusle i sanden.  Fantastisk.

Jeg deltar i Project Life i Norge's ettårs utfordring i temaet 


av Anna

med denne siden 


innspirert av den grønne fargen på vannet, bølgene som minner meg om bølgende på inspirasjonsbilde og ikke minst Energi.  Tidevann er virkelig energi.

Og så må jeg laste opp neste side også for den hører egentlig med


fredag 3. april 2015

Gult og unikt

Det er i alle fall utfordringen, den andre i rekken som jeg gjør av Project Life i Norge sin utfordring i forbindelse med ett-årsdagen.   

Elisabeth



Inspirert av gulfargen og Unike Paris.

Project Life igjen.

Lenge siden sist, men nå har jeg tatt meg selv i nakken og jobbet skikkelig med feriealbumet mitt fra "Europa med tog"-turen vår sommeren 2013.  Flere ferier venter, så det er nok på tide å blir ferdig både med albumet og bloggen fra den turen.  

I tillegg har jeg bestemt meg for å gjøre noe jeg aldri har gjort før, nemlig å delta i en utfordring fra en utfordringsblogg.  Project Life i Norge feirer ett år med flere artige utfordringer, så det prøver jeg meg på i dag..   Utfordringen er å bli inspirert av bildet (farge, ord, element)


Vibekke

Og her er mitt bidrag:


Jeg er inspirert av farge og ferie.