tirsdag 11. februar 2014

Hva det handler om

Scrapbooking handler om så mye mer enn å lage DEN layouten eller DET kortet som bare er finere enn noe annet man har lagd.  Det kan handle om akkurat DET bildet som er ekstra fint, ekstra stemningsfullt eller ekstra fylt av sjel eller rett og slett et ganske intetsigende bilde som likevel er et symbol på en viktig hendelse i livet.  Da får det helle være seg at ting står litt på halvtolv og at det langt fra er den beste layouten jeg har laget.  Den ble likevel akkurat sånn som jeg ønsket at den skulle bli.


Livet er fullt av overganger og valg. Å forlate vårt gode liv i Montreal var et vanskelig valg, men noen ganger er det viktig og riktig.  Det var en rar følelse å sitte der å se på flyet som skulle ta oss bort fra Canada og tilbake til det gamle, men likevel nye livet - det som var både kjent og ukjent på en gang. Det var klumper i magen og tårer i øyekroken.  Var dette det riktige å gjøre? Kommer vi til å angre? Snart går flyet uansett.

mandag 10. februar 2014

Klassebilde fra 1947

Endelig har jeg fått laget noe igjen.  Det har tatt litt tid å komme i gang med scrapping dette året. Jeg lagde riktignok en kalender på Scrap4Fun-treffet i januar, men den har jeg ikke fått tatt bilde av ennå.  Denne helga har vi vært på Scrappevake på Bømlo og selv om jeg utnevnte meg selv til en ekte slow-scrapper, så fikk jeg i alle fall gjort noe.


Det er noe eget å jobbe med disse gamle bildene, jeg blir nesten litt ærbødig av det og dette koste jeg meg masse med.  Etter mye prøving og feiling og av og på med pynt, følte jeg at det endte opp med å bli sånn som jeg ønsket det.

Mønsterark fra My Mind's Eye - Miss Caroline-serien.
Fabscraps - Classic Black Lace
Halvperler
Kakeserviett
Stor og liten tag
Brad
Hyssing
Treklokke
Sommerfugler fra Storyteller
Fuglediecut
Trefugl
Mesh (eller det er papiret som er plukket av selvklebende papir-mesh)

Kanter mm er svertet med Disstress Ink - walnut stain.